Nieuwe voorzitter van onze squashclub!

Met de Buitengewone Algemene Leden Vergadering op 22 januari 2019 is de nieuwe voorzitter een feit geworden. Hans de Roos heeft na ruim anderhalve decennia het stokje overgedragen aan Ben Bakker. Laatstgenoemde is geen onbekende. Hij is al ruim 15 jaar lid, speelt al jarenlang competitie en denkt en helpt graag mee als het om onze squashclub gaat, zoals toen met het zeer geslaagde 40-jarige Lustrum toernooi waar hij een van de organisatoren was.

Wij wensen Ben veel succes, wijsheid en plezier toe in deze voorzittersrol en de bestaande bestuursleden Aernout, Mark en Ruben weten stiekem nu al zeker dat het een mooie samenwerking zal worden waarbij Ben het beste met de club voor heeft!

En Hans…? Hij blijft nog steeds lid van de squashclub en heeft een bestuursfunctie bij onze sportburen van de tennisvereniging BLTC op zich genomen. Wat zijn dit soort mensen toch zeer te waarderen! De inzet en opoffering van tijd en energie t.b.v. een vereniging is onbetaalbaar. Een heerlijk etentje in de vroege zomer zal op kosten van de huidige bestuursleden voor Hans gepland worden, in het besef dat het een kleine geste zal zijn in vergelijking met wat Hans allemaal voor de squashclub heeft betekend.

Namens het bestuur Aernout, Ben, Mark en Ruben: hartelijk dank Hans!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.