Wie zijn wij?

SCRB Logo

Wij zijn Squash Rackets Club Blaricum oftewel SRCB. Onze squashvereniging is een van de oudste van Nederland. SRCB is al meer dan 45 jaar een begrip in ’t Gooi. Onze accommodatie bevindt zich op sportpark Oostermeent. Kenmerkend voor onze club is de ongedwongen sfeer waarin iedereen zijn of haar partijtje kan spelen. En of je puur recreatief of op competitieniveau wilt spelen; het kan allemaal bij SRCB. We zijn met een herenteam vertegenwoordigd in de competitie en doen daarin prima mee.
Over de kwaliteit van onze accommodatie kunnen we kort en duidelijk zijn; die is uitstekend te noemen. De accommodatie is recentelijk grondig gerenoveerd en het resultaat mag er zijn. Nieuwsgierig geworden? Heeft u zin om eens een keer een balletje te komen slaan? Kom gerust een keer langs en overtuig uzelf!

Meteen lid worden kan natuurlijk ook. Wat dat betreft hebben we goed nieuws voor u, want Squash Rackets Club Blaricum hanteert aantrekkelijke tarieven waar menige squashclub niet aan kan tippen. Mocht u gedurende het huidige verenigingsjaar lid willen worden, dan hoeft u niet meteen de volle mep te betalen, maar zal de contributie naar rato bepaald worden.

U kunt u hier direct aanmelden voor een aantrekkelijk lidmaatschap.