Wie zijn wij?

SCRB Logo

Wij zijn Squash Rackets Club Blaricum oftewel SRCB. Onze squashvereniging is een van de oudste van Nederland. In 2016 is SRCB al meer dan 40 jaar een begrip in ’t Gooi. Onze accommodatie bevindt zich op sportpark Oostermeent. Kenmerkend voor onze club is de ongedwongen sfeer waarin iedereen zijn of haar partijtje kan spelen. En of je puur recreatief of op competitieniveau wilt spelen; het kan allemaal bij SRCB. We zijn met twee herenteams vertegenwoordigd in de competitie en doen daarin prima mee.
De competitieteams worden overigens enthousiast en deskundig getraind door Niels Hoevenaars (voormalig Nederlands topspeler) die ook privetrainingen verzorgt. Klik hier voor meer informatie.
Over de kwaliteit van onze accommodatie kunnen we kort en duidelijk zijn; die is uitstekend te noemen. De accommodatie is recentelijk grondig gerenoveerd en het resultaat mag er zijn. Nieuwsgierig geworden? Heeft u zin om eens een keer een balletje te komen slaan? Kom gerust een keer langs en overtuig uzelf!

Meteen lid worden kan natuurlijk ook. Wat dat betreft hebben we goed nieuws voor u, want Squash Club Blaricum hanteert aantrekkelijke tarieven waar menige squashclub niet aan kan tippen. Mocht u gedurende het huidige verenigingsjaar lid willen worden, dan hoeft u niet meteen de volle mep te betalen, maar zal de contributie naar rato bepaald worden.

U kunt u hier direct aanmelden voor een aantrekkelijk lidmaatschap.

1. Senior € 195,00
(vanaf 21 jr) Speelmogelijkheid onbeperkt
2. Stel Senior € 310,00
(geldt ook voor samenwonenden) Speelmogelijkheid als senioren.
3. Student Senior € 105,00
(18-21 jr) Speelmogelijkheid als senioren. Indien je gedurende het verenigingsjaar 22 jaar wordt, val je in groep 1.
4. Junior € 55,00
(14-18 jr) Speelmogelijkheid als senioren.
5. Aspirant € 20,00
(tot 14 jr) Speelmogelijkheid als senioren (onder begeleiding van ouders/voogd/senior). Indien je gedurende het verenigingsjaar 15 jaar wordt, val je in groep 5.
6. Zomerlid € 75,00
Speelmogelijkheid als senioren, speel- periode van 1 mei t/m 31 augustus (maximaal 50 leden per zomer).
7. Maand/proeflid € 28,00
Speelmogelijkheid als senioren, speelperiode: één volle kalendermaand (maximaal 6 leden per maand).